(16)

Zornmorden

ljudbok och e-bok


TvÄ renommerade konstförmedlare hittas mördade i Stockholm inom loppet av en vecka. SpÄren leder till ekonomen Andreas Hafman som spelar pÄ hÀstar och Àr jagad av professionella indrivare pÄ grund av svarta pengar han lÄnat. Hafman Àr pressad av hoten och har stulit en dyrbar Zorntavla ur företagets vÀlbevakade styrelserum som han har tillgÄng till.

Morden verkar ocksÄ ha samband med den svenske industrimannen Jan Kaldebeck som pÄ ett oförklarligt sÀtt försvunnit spÄrlöst i Shanghai. Kaldebecks vice vd Tim Hjorth blir orolig över försvinnandet och börjar ana att det kan ha nÄgot att göra med tavlor som köpts in till China Art Museum i Shanghai med hjÀlp av en donation som Kaldebeck gjort för att stÀlla sig in hos myndigheterna i Shanghai. Men hur kan samma konstverk som blivit stulet i Sverige samtidigt hÀnga pÄ China Art Museum i Shanghai? Bara den ena kan vara ett originalverk, eller?

SÄvÀl Andreas Hafman som Jan Kaldebeck finner sig snart indragna i en hÀrva dÀr inte bara miljonbelopp stÄr pÄ spel, utan bÄde deras egna och deras anhörigas liv.


UpplÀsare: John Pekkari
LĂ€ngd:

2.6

16 recensioner

Anonym

2022-05-11

trÄkig inlÀsning, rörig bok

Sir

2022-05-09

Helt ok. Bra upplÀsare. (HÄller inte med om kritiken).

Birgitta

2022-05-07

Helt fel upplÀsare.