(1)

Yumi & Tomu. I Lilleputtarnas land

ljudbok och e-bok


Förminskningskatastrof för Yumi & Tomu! NÄgon har i smyg bytt ut det helt vanliga förstoringsglaset mot Yumis specialuppfunna förminskningsglas och nu har Yumi & Tomu blivit pyttesmÄ! Kan det vara SpelmÀstaren som ligger bakom?

Hur ska de tvÄ vÀnnerna kunna ta sig genom Pandaihuset och upp pÄ bordet för att hitta det riktiga förstoringsglaset och vÀnda förvandlingen? Utmaningen visar sig bli svÄrare Àn de trott och snart Àr de mitt uppe i ett Àventyr med vildsinta silverfiskar, Äkturer i avloppsbrunnar och megastora geléhallon.

HÀr behövs det hjÀlp frÄn lÀsarna om Yumi & Tomu nÄgonsin ska kunna bli normalstora igen!

Yumi & Tomu Àr youtubers frÄn Uppsala som blivit omÄttligt populÀra. Genom att göra roliga och kÀrleksfulla videor vill de skapa underhÄllning för barn, med snÀllare tilltal Àn mycket annat som finns pÄ Youtube. Och med mÄnga hundratusentals följare Àr det lÀtt att konstatera att de lyckats.

Boken Àr rikt och klurigt illustrerad av Gustaf Lord, pÄ ett sÀtt som gör att lÀsaren mÄste vara extra engagerad i berÀttelsen.

I "Lilleputtarnas land" Àr den tredje boken om Yumi & Tomu. LÀs ocksÄ I SpelmÀstarens hÀnder och Resan till Interversum.