(0)

Yoga anatomi

e-bok


Yogautövare över hela vÀrlden hÄller Yoga Anatomi som sin bibel.

Den bĂ€stsĂ€ljande anatomiguiden för yoga Ă€r nu uppdaterad, utökad och bĂ€ttre Ă€n nĂ„gonsin! Yoga Anatomi har sĂ„lt i över en miljon exemplar och nu kommer den i tredje utgĂ„va som utökats med fler avsnitt och fler kapitel. Övningar har fĂ„tt utförligare beskrivningar och mĂ„nga texter har kompletterats med fokus pĂ„ andning. Allt som gjorde Yoga Anatomi av Leslie Kaminoff och Amy Matthews unik och vĂ€rldsbĂ€st har nu fĂ„tt ytterligare ett lyft.

Yoga Anatomi ger dig en djupare förstÄelse för vilka delar av kroppen som ska vara aktiva nÀr en position utförs pÄ rÀtt sÀtt. Detaljerade anatomiska illustrationer och förklarande beskrivningar hjÀlper dig pÄ vÀgen. Du fÄr veta hur specifika muskler pÄverkas av rörelser i lederna, hur justeringar av en position kan förstÀrka eller reducera effektiviteten och hur ryggraden, andningen och hÄllningen hÀnger ihop.

Oavsett om du Àr nybörjare eller har utövat yoga i mÄnga Är Àr Yoga Anatomi en ovÀrderlig tillgÄng. Boken hjÀlper dig att se varje rörelse i ett nytt ljus och kommer ge dig mÄnga aha-upplevelser!