(43)

Yasmin

ljudbok och e-bok


Lady Yasmin RĂ©gnier har ett rykte som föregĂ„r henne, bĂ€r vĂ„gade klĂ€nningar och flörtar hejdlöst med alla societetens mĂ€n. Giles Renwick dĂ€remot Ă€r seriös, plikttrogen och har aldrig gjort sig till för en kvinna. Men nĂ€r de tvĂ„ dansar aftonens första dans med varandra hĂ€nder nĂ„got mellan dem. Den lekfulla tillvaron övergĂ„r plötsligt i nĂ„got helt annat – nĂ„got mycket allvarligare och inte helt lĂ€mpligt.

Giles kan trots vad han har föresatt sig inte hÄlla sig borta frÄn lady Yasmin. Men vad Àr det egentligen han dras till? Hon Àr otÀnkbar som bÄde hustru och Àlskarinna. Och de kan absolut inte vara vÀnner eftersom de hÀftigt ogillar varandra! SÄ vad i himlens namn Àr det som fÄr honom att be om hennes hand? Och vad ska han ta sig till om hon tackar ja?

***

Eloisa James Ă€r författaren som inte bara skriver kĂ€rleksromaner utan ocksĂ„ undervisar om Shakespeare pĂ„ Fordham University. Förutom Shakespeare Ă€lskar hon sin italienske riddare till man (sin cavaliere, som det heter pĂ„ italienska), sina vĂ€nner – och icke att förglömma alla underbara lĂ€sare! Eloisas romaner har getts ut i 30 lĂ€nder och sĂ„lts i över sju miljoner exemplar vĂ€rlden över.

***

”Romantik blir inte mycket bĂ€ttre Ă€n sĂ„ hĂ€r.” People

”Eloisa James Ă€r extraordinĂ€r.” Lisa Kleypas, författare

”Smarta hjĂ€ltinnor, sensuella hjĂ€ltar, kvicka repliker och en förkĂ€rlek för utsökt romantik har gjort James till en favorit bland fansen. ... lĂ€sarna kommer att vara fast frĂ„n början till slut.” RT Book Reviews

”Charmig, romantisk och ovĂ€ntat rolig.” Kirkus Reviews


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

3.9

43 recensioner

Theres

2024-02-24

Toppenbra

Anna

2024-02-22

HÀrlig, romantisk och Àven lite rolig bok. Otroligt bra upplÀsare.