(101)

Warcross

ljudbok och e-bok


Första boken i Warcross-serien - av författaren till Legend-trilogin!

»En lysande cyberpunk-historia, full av romantik och kickar« Kirkus Reviews

»SpÀnnande frÄn första till sista sidan. SÄ bra! Betyg: 5 av 5.« Tusen sidor

Warcross Ă€r inte bara ett dataspel, det Ă€r ett sĂ€tt att leva. Åtminstone för de miljontals mĂ€nniskor runtom i vĂ€rlden som loggar in pĂ„ spelet varenda dag.

I ett desperat försök att fĂ„ ihop lite pengar bestĂ€mmer sig den tonĂ„riga hackertjejen Emika Chen för att försöka hacka sig in mitt under öppningsspelet pĂ„ det internationella WarcrossmĂ€sterskapet – en manöver som leder till att spelets skapare, den tillbakadragne miljonĂ€ren Hideo Tanaka, vill anlita henne som insiderspion för att hitta en sĂ€kerhetslĂ€cka.

Emika tackar ja till erbjudandet och befinner sig snart i en drömtillvaro i Tokyo – Ă€nda tills hon gör en farlig upptĂ€ckt som hotar att slĂ„ sönder hela Warcross-imperiet


MARIE LU [f. 1984] Ă€r en amerikansk författare vars böcker sĂ„lt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som sĂ„ldes till 26 lĂ€nder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Warcross – den första boken av tvĂ„ om Warcross-imperiet – gick rakt in pĂ„ andraplatsen pĂ„ New York Times bestsellerlista.


UpplÀsare: Kristina Leon
LĂ€ngd:

4.1

101 recensioner

Freja

2023-07-30

Jag Àlskar Marie Lus böcker, men sjÀlva upptÀckten pÄ denna boks "problem" kom lite vÀl sent. Dock vÀldigt bra bok, och spÀnnande att lyssna pÄ!

Maja

2022-04-18

Första 90% av boken hÀnde vÀldigt lite. Slutet var spÀnnande men lite irriterande dÄ konflikten inte löstes helt. VÀldigt spÀnnande koncept ÀndÄ

Moa

2022-01-17

Lyssnade klart i ett svep, gick inte att sluta