(13)

Viskningar i natten

e-bok


Viskningar i natten Arkeologen Sophie Malone hade aldrig kunnat tro att hon skulle finna en keltisk skatt, eller att hon skulle tvingas fly för sitt liv i det kompakta mörkret i den fuktiga grottan pÄ ensliga Irish Island. Nu, ett Är senare, Àr hon övertygad om att lösningen pÄ gÄtan kring vad som egentligen hÀnde pÄ ön finns i Boston. Har den senaste tidens vÄldsdÄd dÀr koppling till den hÀndelse som fick henne att fly? Vem har de ovÀrderliga guldartefakterna som försvann frÄn ön... och vem Àr det hon hör som viskar i natten?

En explosion dödade honom nĂ€stan, men Bostonpolisen Cyrus ”Scoop” Wisdom har Ă„terhĂ€mtat sig frĂ„n skadorna. Nu Ă€r han pĂ„ jakt efter attentatsmannen – som han misstĂ€nker Ă€r en annan polis. Men dĂ„ Sophie leder honom till en mördad pensionerad kollega vars kvarlevor tĂ€ckts med rituella symboler stĂ„r det klart att ingen gĂ„r sĂ€ker – och att alla Ă€r misstĂ€nkta.

Scoop Àr van vid att avslöja lögner, men Sophie lyckas föra honom bakom ljuset. Nu stÀlls de inför sitt livs största utmaning: NÄgon anvÀnder sig av forntida ritualer för att begÄ mord... och mördandet har bara börjat.