(3)

#Viola

e-bok


NÄgon gick förbi i stallgÄngen och jag höll andan. Jag ville inte alls bli pÄkommen med att gömma mig under en krubba. Det var obehagligt att nÄgon tagit bilder och filmat mig i smyg. Att de sedan lagt ut dem och skrivit det dÀr var Àn vÀrre. Det vÀrsta var att det bara kunde röra sig om tre personer, och att jag alltid kallat dem mina vÀnner.

Vem det var visste jag inte helt sÀkert. Hedda? Angelika eller Cissi? Hur skulle jag kunna lita pÄ nÄgon av dem igen?

Eveline Àr fjorton Är och spenderar helst varje ledig sekund i stallet. DÀr finns hennes bÀsta kompis, Hedda och de andra stalltjejerna. Men framför allt finns hÀstarna! I stallet kan Eveline vara sig sjÀlv och slippa bÄde skolan och familjen som aldrig förstÄr.

NÀr tÀvlingsryttaren Felix kommer till stallet med sina tvÄ ponnyer, Viola och Casper, sÀtts kompisrelationerna pÄ prov. Flera vill fÄ chansen att hjÀlpa honom och gör allt de kan för att fÄ sin vilja igenom. NÀstan alla. Eveline Àr inte en sÄdan som trÀnger sig pÄ. DÀrför blir hon vÀldigt chockad nÀr Felix mamma frÄgar om hon vill rida Viola nÄgra dagar.

Plötsligt dyker ett frÀmmande Instagram-konto upp med en vÀldigt bekant profilbild: kontot Àr skapat i Evelines namn, men det Àr inte hennes ...

Boken tar upp frÄgor kring nÀtmobbning, ekonomisk utsatthet och avundsjuka.

EPUB3: Reflowable