(691)

Vintagebutiken i Primrose Hill

ljudbok och e-bok


Annie Darling, författaren bakom serien Bokhandeln för ensamma hjÀrtan, Àr tillbaka med en ny charmig feelgoodbok. I den lilla vintagebutiken i Primrose Hill finns plats för humor och romantik bland förra seklets cocktailklÀnningar och minikjolar. OanvÀnda bröllopsklÀnningar och andra bortglömda plagg fÄr en ny chans att Àlskas!

I butiken hittar vi Sophy Stanton, nybliven singel som planerar att lÀmna Londons hopplösa dejtingmarknad och flytta till slÀktingar i Australien. För att tjÀna ihop till flygbiljetten har hon motvilligt tagit jobb i pappa Johnnos butik. Sophy kan ingenting om vintagemode och kastas snabbt in i en ny vÀrld av organza, shantung och taft. Och medan Phoebe, den överlÀgsna butikschefen, hÄller ett öga pÄ henne börjar en hÀftig förÀlskelse i vintageklÀder vakna till liv.

Men det Ă€r inte bara de avlagda plaggen som fĂ„r hennes hjĂ€rta att bulta. Även Charles Rivenhall, Ă€delstensspecialisten med vassa kindben och skrĂ€ddarsydda klĂ€der, tycks ha den effekten. TvĂ„ nya förĂ€lskelser som riskerar att lĂ€gga krokben för Sophys Australien-planer...


UpplÀsare: Emma Peters
LĂ€ngd:

3.9

691 recensioner

Anette

2024-03-20

SĂ„Ă„Ă„ mysig bok och med en perfekt upplĂ€sare! Älskar den torra humorn som den upplĂ€saren Ă€r suverĂ€n pĂ„ att förmedla.

Cecilia

2024-03-08

trÄkigt slut

Annika

2024-03-07

Bra bok