(0)

Vindarnas hus

ljudbok och e-bok


En höstmorgon försvinner Madeleine Le Gall frĂ„n sitt hem i Bretagne, Ti an Aveliou – Vindarnas hus. Kan hon ha drunknat under en simtur och hennes kropp dragits ut till havs av tidvattnet? Eller har hon rĂ„kat ut för nĂ„got annat?

Madeleines barn, Simon, Eliaz och Judith, Äker till Bretagne för att ta reda pÄ vad som hÀnt. De bor utspridda över vÀrlden och har varken trÀffat sin mamma eller varandra sedan hennes sjuttioÄrsdag för fyra Är sedan, en födelsedag som tog en Ànde med förskrÀckelse. Med i bagaget finns mÄnga obesvarade frÄgor om kvinnan som fött dem men som de aldrig kommit nÀra. Vem var den unga kvinna som lÀmnade Sverige 1969? Och varför reste hon aldrig tillbaka till Ludvika?

Bit för bit lÀggs pusslet om modern och hennes hemligheter. Ska gÄtan Madeleine Le Gall Àntligen fÄ sin förklaring? Kan det i sÄ fall hjÀlpa Simon, Eliaz och Judith att komma vidare med sina egna liv?

Vindarnas hus Àr en stormig men ocksÄ hoppfull berÀttelse om en kvinnas livsval och en splittrad familj som försöker hitta tillbaka till varandra.