(9)

Villa Sommarvind

ljudbok och e-bok


NĂ„gon smyger omkring utanför skĂ€rgĂ„rdsvillan pĂ„ Talludden. LĂ€mnar fotspĂ„r, försöker ta sig in – och lyckas till slut. FöremĂ„l försvinner, men det verkar Ă€ndĂ„ inte röra sig om nĂ„gon vanlig inbrottstjuv. För Estelle kĂ€nns inte lĂ€ngre slĂ€kthuset som den trygga plats det alltid varit.

Relationen till de tre vuxna sönerna har ocksĂ„ blivit komplicerad efter att decennier av hemligheter nu avslöjats och de mĂ„ste allesammans finna sina nya roller. MĂ„rten, Niklas och Nils – alla har de olika sĂ€tt att Ă„terskapa sina liv och förhĂ„llandet till Talludden.

Estelles barnbarn Nom, som borde ta skolbÄten in till gymnasiet pÄ fastlandet, dras alltmer till kollektivet av nÄgra unga, rotlösa mÀnniskor som flyttat in i ett mÀrkligt hus som ligger dolt pÄ en del av ön dÀr hon tidigare aldrig satt sin fot. Det Àr ett hus som bÀr pÄ mÄnga minnen, en lÀnk till en historia som förtrÀngts, men som nu kommer upp till ytan och förÀndrar tillvaron för alla inblandade.

"Villa Sommarvind" Àr den andra boken om mÀnniskorna pÄ Talludden, uppföljare till "Arvegodset". Eva Swedenmark och Annica Wennström har tidigare bl a skrivit bokserien om familjen kring La Stella.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd: