(1)

Vid flodens mynning

ljudbok


Plötsligt sker det som man inte vill ska hÀnda ens familj, tragedin slÄr till och det blir dags för föremÄlet att byta Àgare. FöremÄlet med sin magiska kraft Àr eftertraktat och det finns mÄnga som vill förvalta det ...

Men för att fÄ ha det i sin Àgo mÄste man följa vissa spelregler.

Endast ett fÄtal familjer vet om att föremÄlet existerar och att det leder till rikedom och framgÄng.

Just nu finns föremÄlet hos Lars och Marianne Valtersson, Àgare av Valtersson Shipping. Tillsammans driver det sitt familjeföretag med sönerna Henrik och Daniel. Det Àr mycket som hÀnder, bÄde ute till havs och pÄ land.

Vad de inte vet Àr att Henriks gode vÀn Andrew har svÄrt att hÄlla fingrarna i styr. Han Àr inblandad i affÀrer med ett av Europas största kriminella nÀtverk och Àventyrar inte bara sin egen sÀkerhet.

Polishelikoptrarna cirkulerar över Göteborg och vÀgspÀrrar har satts upp för att ta fast de tvÄ bröderna som inte bara flyr efter att ha utfört ett rÄn, utan Àven bedriver en verksamhet som riskerar att ta tusentals oskyldiga liv.

Vid flodens mynning Àr en roman dÀr du fÄr möta mÀnniskor i olika miljöer och lÀnder. Den huvudsakliga handlingen utspelar sig i nutid, men du fÄr Àven följa med till 1600 talets Kungarike Kongo, dÀr historien om föremÄlet tar sin början. Att dela vardagen med sin kÀrlek, bejaka sina kÀnslor och göra rÀtt i livet Àr inte alltid helt enkelt.

I den hÀr romanen flÀtas flera mÀnniskoöden samman i en virvlande historia dÀr havet och shipping hela tiden ligger nÀra till hands. Och det övernaturliga föremÄlet naturligtvis ...


UpplÀsare: Björn Muda
LĂ€ngd: