(166)

Vid avgrundens rand

ljudbok och e-bok


Vid det gamla LucernaomrÄdet i VÀstervik driver den hÄrt arbetande mekanikern Stefan Karlsson en liten bilverkstad. Varje dag Àr en utmaning att fÄ livet att gÄ ihop för honom, bÄde som smÄföretagare och smÄbarnsförÀlder. Men efter ett ovÀntat besök av en av VÀsterviks mest framgÄngsrika företagsledare börjar framtiden se ljusare ut. Han inser dock snart att allt inte Àr som det verkar.

PĂ„ andra sidan stan brottas redovisningskonsulten Anna med ett nytt uppdrag som hon snabbt blir alltför personligt involverad i, pĂ„ mer Ă€n ett sĂ€tt. Den hĂ€r gĂ„ngen verkar inte heller grannen Gunnar kunna komma till undsĂ€ttning – han Ă€r upptagen med att konfrontera sitt eget förflutna ...

"Vid avgrundens rand" Àr den tredje delen i den spÀnnande VÀstervikserien dÀr relationer och ekobrott stÄr i fokus och till synes enkla val fÄr stora konsekvenser.

Cecilia Andersson har tidigare haft en yrkeskarriÀr som redovisningskonsult, med utmaningar, ord och gamla racingbilar som intressen. Sedan nÄgra Är tillbaka har hon valt att sadla om och satsa pÄ det skrivna ordet.


UpplÀsare: Hanna K. Schmitz
LĂ€ngd:

4.0

166 recensioner

Anne

2024-04-11

bĂžr hĂžres

irene

2024-04-07

VÀntar med spÀnning pÄ nÀsta bok

Annicka

2024-03-04

VÀntar pÄ nÀsta bok. Bra serie.