(9)

Verklighet och fantasi - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Hittade den sköna platsen i soffan. Bra stöd för ryggen. En stor mugg citronvatten och TV: n som surrade i bakgrunden. Laptoppen lÄg pÄ lÄren och jag tittade eftertÀnksamt ut i rummet.

BröstvÄrtorna var styva under den lÀtta, men genomvÄta sommarklÀnningen. Jag kunde inte lÄta bli att klÀmma dem mellan pekfinger och tumme. Lite hÄrdare Àn bara en beröring. Den lilla flÀmtningen. Hon tittade upp pÄ mig. Borrade blicken i min. Vi hade överraskats av en kraftig regnskur. Temperaturen var bra, sÄ istÀllet för att söka tillflykt fylldes luften av skratt nÀr vi gick lÄngsamt över torget. Jag sÄg den lilla grÀnden som lÄg i mörk kontrast till det upplysta torget och drog henne med mig in. Nu kunde jag kÀnna hennes blick i min egen. Denna krÀvande blick. Jag knÀppte upp de översta knapparna pÄ klÀnningen.

Hmmm... Àr detta verklighet eller fantasi?"

LÀs Àven "Sista gÄngen..." och "PrÀstkragen".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.