(14)

Var inte en sådan fitta!

ljudbok


2003 påbörjade Emilia sin tjänstgöring i Kosovo som soldat. Andra dagen på utbildningen började de sexuella trakasserierna från hennes gruppmedlemmar och följdes sedan av åtta månaders helvete. Sexuella skämt, mobbning, härskartekniker och ensamhet blev vardag i missionsområdet.

Emilia lyckades vända den svåra erfarenheten till något positivt. Nu föreläser hon om de sexuella trakasserierna hon blev utsatt för och är en ofta anlitad föreläsare runt om i landet. Kommuner, myndigheter, skolor och företag tar in Emilia för att få hjälp att förbättra sitt arbetsklimat.

Med vår bristande lagstiftning tillåts mobbning att fortsätta och både människor och organisationer tar stor skada.


Uppläsare: Åsa Persson
Längd:

3.4

14 recensioner

Lina

2022-08-10

Väldigt bra bok med mkt viktig information. Jag personligen fick nya frågeställningar och nya insikter om vårt samhälle.

aporsvald

2022-04-02

Emils beskriver så bra hur det är att bli utsatt för bland det värsta som kan hända en vuxen människa och hur hennes styrka och självinsikt gör att hon ändå överlever det med ren vilja, kamp och envishet! Jag är så imponerad över henne och den klarsynthet hon uppvisar när hon uppmäsammar det här SÅ viktiga ämnet!