(13)

Vanilj: Svalkande kyssar - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Sirenen tjuter igen. En ny omgÄng bubblor sprutar. Jag ser hur de lÀgger sig över mina nakna bröst och jag formar skummet till torn. Alla blickar som vÀnds Ät mitt hÄll gör mig vÄt, jag vet det utan att kÀnna efter. Hela underlivet bultar och det Àr en underbar kÀnsla, det var sÄ lÀngesedan. Hanna gapar av förvÄning innan hon skrattar. Sedan lÄtsas hon att det Àr helt normalt för oss, hon trycker upp spÀnnet i sin bikinitopp och lÄter den falla till golvet. Det Àr ovant att se henne sÄ. Hon dansar med de mörkbruna bröstvÄrtorna helt blottade. De Àr vackert lockande med bubblande skum. Hon smeker sina bröst pÄ samma sÀtt som jag, med spretande fingrar över det hala skummet.

–Jag Ă€lskar den nya Cornelia! ropar hon i mitt öra."

Cornelia, som Àr nybliven singel, har lovat Hanna att leva ut ordentligt under semestern och inte vara sÄ "Vanilj". PÄ en strandbar överraskar hon sig sjÀlv genom att ta av sig bikinitoppen utan nÄgon blygsel. Hon njuter av blickarna hon fÄr frÄn de andra pÄ dansgolvet, men det Àr Hanna som fÄngar hennes uppmÀrksamhet.

Med solens hetta och den svalkande kylan av glass som smÀlter mot sin hud, upptÀcker Cornelia nya och passionerade sidor hos sig sjÀlv.

Kan det vara sÄ att det Àr Hanna som kommer öppna upp nya begÀr hos Cornelia?

Bakom pseudonymen Lisen Strand gömmer sig en svensk författare som gÀrna skriver om relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling. Hon vill mÄla fram heta och överraskande scener som kÀnns i hela kroppen. Texterna handlar ofta om kvinnor som vÄgar följa sin lust.