(0)

Välkommen till dödsriket

e-bok


Efter att miljardären Louis Winterbottom III omkommit i en olycka, vaknar han plötsligt upp på flygplatsen JFK i New York. I sitt förvirrade tillstånd blir han blir informerad om att han ska till Europa, vilket blir startskottet på en hissnande resa bortom livets gränser. Tillsammans med en färgstark grupp av vänner och udda bekantskaper, utforskar Louis den mystiska och ofta omskakande världen som kallas Dödsriket.

Välkommen till dödsriket ger oss en levande och humoristisk skildring av livet och döden, med en underliggande känsla av samhörighet och tillgivenhet. Det är en berättelse där udda karaktärer, dråpliga situationer och en till synes kaotisk miljö flyter ihop och skapar en lika rolig som tänkvärd läsupplevelse.

Bengt Carlberg (född 1963) är en svensk författare bosatt i Växjö. Han debuterade 2011 med sin deckare "Popularitetsklubben" och har sedan dess slutfört trilogin med "President McKinleys sista dagar" (2012) och "Projekt X" (2016). I hans senaste bok, "Välkommen till dödsriket", har han valt att lämna deckargenren bakom sig för att i stället utforska livet efter döden.