(8)

Utmaningen

ljudbok och e-bok


Sabotagen pÄ AB Dataexport började med olyckan i den stora kapmaskinen dÄ en man förlorade livet. Fast dÄ anade ingen att det rörde sig om sabotage.

Kort dessförinnan hade Linda Berg anstÀllts pÄ företaget. Jobbet var en utmaning, allt var nytt och spÀnnande. Dessutom var hon pÄ god vÀg att förÀlska sig i sin chef. Det fanns dock ett moln pÄ himlen. Redan första veckan hade hon kommit pÄ kant med den vackra Alexandra, VD-sekreteraren som sÄg en rival i Linda.

NÀr Ànnu ett sabotage upptÀcks börjar Linda pÄ egen hand att undersöka dem. SpÄren leder till ett hemligt utvecklingsprojekt men dÀr tar de slut. Vem har intresse av att skada företaget och varför? Och vem Àr spindeln i nÀtet? Att nÄgon pÄ AB Dataexport Àr inblandad Àr Linda övertygad om.

Utmaningen Ă€r den första delen i serien om Linda Berg – en ung kvinna mitt i karriĂ€ren som dĂ„ och dĂ„ rĂ„kar ut för de mest halsbrytande Ă€ventyren.

Gunnar Dahl, född 1942, Àr en svensk författare och historiker. Till hans produktion hör sÄvÀl historiska fackböcker, om bland annat Romerska riket och 1800-talets Europa, som spÀnningsromaner.


UpplÀsare: Maria Franceschi
LĂ€ngd: