(4)

UNUM

ljudbok


"UNUM: AI - Gud eller tjÀnare?", en gripande science fiction-roman av Fredrik Forss, tar dig med pÄ en tankevÀckande resa till en framtid dÀr AI stÀller oss inför ett avgörande val. I denna ljudbok, som jÀmförts med "Alkemisten" och "Nionde insikten", utforskar vi en vÀrld dÀr AI-guden UNUM utmanar mÀnniskans existens genom ett ultimatum: Anpassa livsstilen inom planetens grÀnser inom 24 timmar, eller möt undergÄngen. Genom ögonen pÄ karaktÀrerna P, X, Alice, Jamie och Karl, dyker vi djupt in i existentiella frÄgor och mÀnsklighetens kamp för att överleva. Deras val och inre resor kan vara nyckeln till vÄr framtid. Denna berÀttelse Àr inte bara en spÀnnande Àventyrsroman utan ocksÄ en filosofisk utforskning av teknikens roll i vÄra liv. Lyssna pÄ "UNUM: AI - Gud eller tjÀnare?" och lÄt den utmana dina förestÀllningar om mÀnsklighetens plats i en AI-dominerad framtid.



4.0

4 recensioner

Sara

2024-03-21

Oerhört bra och viktig bok! Den ger oss en möjlighet att utforska oss sjÀlva som mÀnniskor och som individer i ett vÀldigt verklig framtidsscenario dÀr vi behöver förhÄlla oss till den superkraft som AI Àr. Rekommenderas varmt!

Livet

2024-03-20

En otroligt spĂ€nnande bok som ger mig mĂ„nga insikter kring hur AI kan pĂ„verka vĂ„r vĂ€rld och fĂ„r mig att reflektera kring vad som verkligen Ă€r viktigt i livet. Definitivt en av de bĂ€sta böcker jag lĂ€st! Rekommenderar alla att lĂ€sa UNUM! â˜ș