(63)

Under skinnet

ljudbok och e-bok


Karl Frid (Karl of Sweden) Àr Sveriges mest anlitade manliga strippa. Men nÀr han drabbas av problem med hjÀrtrytmen i fÀngelset ser det ut att vara pÄ vÀg Ät ett annat hÄll. Efter den traumatiska hÀndelsen börjar Karl analysera sitt liv: vem Àr han och hur har han hamnat i en cell med Sveriges vÀrsta brottslingar?

FrÄn början en blyg och annorlunda kille med stora drömmar, uppvÀxt i en dysfunktionell familj och i tonÄren med vÄld och missbruk. Men den blyga killen hÄrdnar, glider ifrÄn skolan och hamnar i kriminellt umgÀnge. Samtidigt blir han erkÀnd för sitt yttre och vÀrvas till en dokusÄpa. Ett vilt krogliv följer och tar Karl vidare till uppdrag som manlig strippa och en vÀrld med droger, sprit och pengar. Karls pengahunger vÀxer och drar in honom i ekonomisk brottslighet. Han Äker fast och döms till fyra Ärs fÀngelse. HjÀrtrusningen i cellen blir början pÄ Karls resa in i sig sjÀlv och till ett nytt liv. Med sin sjÀlvbiografi Under skinnet, En manlig strippas bekÀnnelser vill Karl inspirera andra till att oavsett vad du utsatts för, sÄ gÄr det att göra en förÀndring och ta kontroll över sitt liv.


UpplÀsare: Anders Blentare
LĂ€ngd:

3.7

63 recensioner

Anonym

2023-07-16

Lev nu dö sen ♄

Malin

2021-12-25

FörfÀrlig upplÀsare. LÄter som han lÀser en barnbok. Kunde inte lyssna klart

Mitha

2021-12-24

SuverÀnt skriven bok om sin uppvÀxt samt sin resa framÄt med mÄnga hinder i vÀgen. Trots allt, klarar han av att resa sig upp och hitta en ny vÀg framÄt i livet.