(395)

Under en rosa himmel

ljudbok och e-bok


Under en rosa himmel Àr den första delen i en ny serie av Jenny Colgan som utspelar sig i den underbara skotska ö-vÀrlden.

Morag McGinty Àr tredje generationens pilot. Tillsammans med sin farfar driver hon en flygtransportfirma dÀr de förser de avlÀgsna öarna i norra Skottland med allt de fÀrgstarka öborna kan tÀnkas behöva. Uppe i det blÄ Àr hon ett med elementen, men nere pÄ marken Àr det en annan sak. Kommer farfadern orka fortsÀtta driva företaget lÀnge till, och vill verkligen Morag ta över, eller vill hon göra nÄgot annat med sitt liv? Hennes pojkvÀn Hayden Àr av den bestÀmda uppfattningen att det Àr dags för ett nytt kapitel. Men Àr det vad Morag vill?

Vid en av utflygningarna hamnar hon mitt i en ovanligt vÄldsam storm som tvingar henne att ta skydd pÄ en avlÀgsen ö lÄngt ifrÄn hennes vanliga rutt. Nu befinner hon sig plötsligt lÄngt frÄn civilisationen pÄ en ö bestÄende av endast ett gammalt kloster, en fÄgelstation, och den ensamma ornitologen Gregor. Kommer han kunna hjÀlpa Morag att styra rÀtt i tillvaron?


UpplÀsare: Irene Lindh
LĂ€ngd:

3.8

395 recensioner

Kina

2024-04-11

VÀldigt trevlig underhÄllning!!

Marie

2024-04-11

Börjar trögt, höll nĂ€stan pĂ„ att sluta lĂ€sa
 men sedan mot mitten nĂ„gonstans tog den sig. En feel good roman!

Per

2024-04-04

LÀsvÀrd vÀlskriven.