(481)

UltiMatum

ljudbok och e-bok


UltiMatum Àr en skarpladdad thriller om ett Stockholm och Sverige dÀr ingenting Àr vad det verkar, dÀr alla medel Àr tillÄtna för att nÄ makten. Anders de la Motte rÀknas som en av landets frÀmsta deckarförfattare och hans böcker lÀses och Àlskas av fans över hela vÀrlden.

NÀr ett illa tilltygat lik hittas i vattnen utanför regeringspartiets kursgÄrd hamnar Àrendet pÄ kriminalinspektör Julia Gabrielssons bord. Vem Àr den döde och varför har nÄgot anstrÀngt sig sÄ för att kroppen inte ska kunna identifieras? Det dröjer inte lÀnge förrÀn Julia inser att att det finns mÀnniskor som Àr beredda att göra nÀstan vad som helst för att hindra att sanningen kommer fram.

Polismannen David Sarac jagas av demoner. Efter en vÄldsam uppgörelse som nÀstan kostade honom livet, vÄrdas han pÄ en sluten klinik lÄngt frÄn huvudstaden. Han gömmer undan sömntabletterna han fÄr av skötarna. TjugotvÄ stycken har han fÄtt ihop, och snart Àr det dags att ta dem, att för alltid tysta de anklagande rösterna i huvudet. Men ett mystiskt erbjudande fÄr honom att skjuta upp sin död: Vad sÀgs om ett byte? Quid pro quo? Dina hemligheter mot mina.


UpplÀsare: Jonas Malmsjö
LĂ€ngd:

4.0

481 recensioner

Tanja

2024-02-23

VÀldigt spÀnnande fortsÀttning.

Anonym

2024-02-19

sÄ spÀnnande har strÀcklyssnat pÄ boken

Pia

2023-01-11

Mycket bra och intrikat intrig! MÀsterligt inlÀst av Jonas Malmsjö. Del 1 Àr inte riktigt lika bra men det beror delvis pÄ inlÀsaren. Delarna bygger pÄ varandra sÄ lÀs bÄda!