(7)

Tyst som muren

ljudbok och e-bok


Ett mÀrkligt fynd hittas, mitt i Reykjavík, ett mÀnskligt skelett hittas i en kÀllarvÀgg. NÄgon murades in hÀr för decennier sedan och glömdes sedan av vÀrlden. Kriminalpolisen i Reykjavík startar en utredning, men ingen anmÀlan om försvunnen person passar in. Vem Àr offret? Vad ligger bakom brottet? Kan gÀrningsmannen fortfarande hittas?

NÀr den pensionerade kommissarien Konråð engagerar sig i fallet, upptÀcker han snart att hans forna kollegor blockerar honom frÄn all information. De har fattat misstankar om att han har undanhÄllit viktig information under tidigare utredningar, kanske för att dölja spÄr som leder till hans egen familj, och mordet pÄ hans far.

Konråð fortsÀtter efterforskningarna under radarn, men inser snart att han befinner sig i fara. Hade det kanske varit bÀttre att lÄta det förflutna vila?

Tyst som muren Àr den fjÀrde delen om den pensionerade kriminalpolisen Konråð, en spÀnnande kriminalroman om familjevÄld, utsatthet, offer och oskuld, dÀr kalla fall alltid dyker upp igen.


UpplÀsare: Duncan Green
LĂ€ngd: