(28)

Tyst partner

ljudbok


Marcus Ericsson Àr aktieförvaltare pÄ Camelot Investment Management och kantar sin vardag med ett prestigefyllt leverne lÀngs Stureplan. PÄ dagtid jobbar han hÄrt pÄ kontoret med bÀsta lÀge, för att under kvÀllstid gÄ pÄ restauranger och barer tillsammans med kollegan och den nÀra vÀnnen Fredrik. Sturehof har blivit som ett andra hem för dem bÄda och de njuter av att bli igenkÀnda, vara omringade av kvinnor och gÄ loss pÄ utestÀllena.

Men plötsligt en dag förÀndras allt. Marcus vaknar pÄ morgonen och möts av en omvÀlvande nyhetsartikel som talar om för honom att Fredrik tagit sitt liv under natten. PÄ bara nÄgra sekunder förvandlas Marcus drömlika tillvaro till en mardröm och han dras in i en livsfarlig hÀrva dÀr ingenting Àr vad det ser ut att vara.

Henrik Molin Àr en svensk författare, född 1975 i Dorotea. Han Àr bosatt i Monaco. Han har arbetat inom finans- och bankvÀrlden sedan 1995 och Àr Àven grundare av teknologiföretaget Physitrack. Hans mest kÀnda romaner Àr Tyst partner, Tyst vittne, Fristad och Domen.


UpplÀsare: HÄkan Mohede
LĂ€ngd:

2.7

28 recensioner

Elisabeth

2020-12-15

Konstigt slut.