(1067)

Tvingad till tystnad

ljudbok


En del hemligheter Àr för hemska för att avslöja, en del brott sÄ fasansfulla att de tycks omöjliga att lösa

Painter s Creek I Ohio, mÄ vara en sömnig liten smÄstad dÀr bÄde amishfolk och vanliga amerikaner bor, men det Àr ocksÄ staden dÀr en serie av mord krossade ett helt samhÀlle för tio Är sen. Det sista mordet lÀmnade mÀnniskorna med en kÀnsla av livets skörhet och för den unga amishflickan Kate Burkholder blev det en bekrÀftelse pÄ att det var en vÀrld dÀr hon inte hörde hemma. Nu, femton Är senare, med tvÄ döda förÀldrar och mycket kompetens i bagaget har Katie blivit ombedd att komma tillbaka som polischef. Hennes amishbakgrund kombinerad med hennes erfarenhet av polisarbete i storstaden gör henne till den perfekta kandidaten. Katie Àr sÀker pÄ att hon har kunna lÀmna det som hÀnde för lÀnge sedan bakom sig, tills den första döda kroppen av en ung kvinna hittas pÄ ett snötÀckt fÀlt.

Tvingad till tystnad Àr en stark och oerhört spÀnnande kriminalroman och första delen i serien om Kate Burkholder. Linda Castillo Àr en bÀstsÀljande och prisbelönt författare, vars titlar stÀndigt syns pÄ topplistorna i New York Times och USA Today. Hon bor i Texas med sin man och arbetar för nÀrvarande pÄ sin nÀsta bok.


UpplÀsare: Jessica Liedberg
LĂ€ngd:

4.1

1067 recensioner

Maria

2024-05-05

Det tog en stund innan man kom in iboken. Den vÀxer över tid och blir oerhört spÀnnande. Första gÄngen jag lyssnar till författare, kommer att bli fler. Bra upplevelse frÄn upplÀsare

Arne

2024-04-29

Bra

NILLA

2024-04-20

Seg