(212)

Tusen bitar

ljudbok och e-bok


Det hĂ€r Ă€r en berĂ€ttelse om kĂ€rlek – men ocksĂ„ om hat. Om kĂ€rlek mellan tvĂ„ mĂ€n och om mĂ€nniskorna som hatar den kĂ€rleken kraftfullt. Och om vad som hĂ€nder nĂ€r deras vĂ€gar kolliderar.

Nils och Benke kĂ€mpar för att kunna leva tillsammans pĂ„ samma villkor som vilket annat kĂ€rlekspar som helst. Men det tar emot – inte minst Nils far som öppet visar sitt missnöje.

Robert och Ebba Àr gifta men glider allt lÀngre isÀr. Robert finner utlopp för sin Ängest genom sitt intensiva homohat pÄ nÀtet medan Ebba försöker hitta en tillrÀckligt bra ursÀkt till varför hon stannar kvar.

Tusen bitar Àr ett starkt relationsdrama om vad som hÀnder nÀr den man Àlskar plötsligt rycks ifrÄn en och man blir ensam kvar. Och en del av den Àlskade lever kvar i nÄgon annan. NÄgon som hellre hade dött Àn frivilligt tagit emot det som gavs.

Marcus Jarl har tidigare publicerat krönikor i Expressen, Tidningen Mums, debatterat i Dagens Nyheter och skriver nu om film och musik i tidningen QX. Till vardags arbetar han som sjuksköterska pÄ neonatalavdelningen pÄ Södersjukhuset.



4.2

212 recensioner

Eva

2024-02-06

Vilken berĂ€ttelse❀

Matilda

2024-02-02

Min favoritförfattare đŸ€ Alla hans böcker Ă€r fruktansvĂ€rt bra, Ă€ven denna

Otto

2023-10-06

Underbar ! SpÀnnande !