(63)

Trekropparsproblemet

ljudbok och e-bok


Snart en Netflix Original-serie

"VÀrldarnas krig för 2000-talet." - Wall Street Journal

The Three-Body Problem Àr den första chansen för svenska lÀsare att uppleva det Hugo Award-vinnande fenomenet frÄn Kinas mest Àlskade science fiction-författare, Liu Cixin.

Mot bakgrund av Kinas kulturrevolution skickar ett hemligt militÀrt projekt signaler ut i rymden för att etablera kontakt med utomjordingar. En utomjordisk civilisation pÄ randen av förstörelse fÄngar signalen och planerar att invadera jorden. Under tiden, pÄ jorden, börjar olika lÀger bildas, som planerar att antingen vÀlkomna de överlÀgsna varelserna och hjÀlpa dem att ta över en vÀrld som ses som korrupt, eller att kÀmpa mot invasionen. Resultatet Àr ett science fiction-mÀsterverk av enorm omfattning och vision.

Pdf pÄ Noter - mejla gÀrna till info@bonnieraudio.se



4.4

63 recensioner

Anna

2024-04-01

TankevÀckande och svÄr att lÀgga ifrÄn sig. VÀldigt bra upplÀsning, hade lÀtt kunnat lyssna pÄ Kristofer lÀsa upp de tvÄ nÀsta böckerna ocksÄ. Men de blir till att lÀsa pÄ engelska nu!

Dennis

2024-03-29

Helt fantastisk bok som med sitt otroligt invecklade och fantasifulla sÀtt fÄr en att tÀnka i banor man inte trodde möjligt. BestÀllde genast hela trilogin dÄ de tvÄ resterande böcker ej finns att lyssna pÄ.

Mam

2024-03-23

Science fiction i sin sanna bemÀrkelse!