(4)

Traumatransit

ljudbok och e-bok


Elin fasas ner i systemet och staden mörknar omkring henne. Det biometriska flödesdatasystemet gör inga fel. Det Àr byggt för att ta stockholmarna till nÀsta medvetandenivÄ.

I vems trauma sitter hon fÄngen och vad Àr nyckeln ut? ekar som en frÄga mellan vÀrldarna i den andra delen om den mediala sÀrbegÄvningen Elin.

"Boken bygger pÄ en sÀregen blandning av existentialism och science fiction. Den Àr

inget för den som tycker att filmer som Inception Àr för avancerade. Men den uthÄllige lÀsaren blir, precis som i fallet Romanteknologen, belönad."

Daniel Gustavsson, BTJ-hÀftet nr 6, 2021.

Trilogin om Elins vÀrdar Àr en fristÄende fortsÀttning pÄ sjÀlsdeckarna frÄn Författa Förlag (2015-2016). I anslutning till serien produceras Àven "Mentalbokspodden" (2020).

Eva Lejonsommar fick sitt publika genombrott med romanen "Att Àlska henne" (1995). Hennes senast publicerade roman Àr "De afrikanska breven" (2007). Sedan 2005 driver hon ett litterÀrt projekt för att undersöka det imaginÀra fÀltet; grÀnslandet mellan fantasi och verklighet. "För att se om det som gÄr att tÀnka ocksÄ gÄr att göra och vad det fÄr för konsekvenser."

Eva Lejonsommar arbetar Àven som skrivpedagog sedan 2008.


UpplÀsare: Eva Lejonsommar
LĂ€ngd:

4.0

4 recensioner

Matilda

2022-12-09

Otroligt spÀnnande och intressant!