(1)

Tittaren

e-bok


Marcus Tirén Àr en lyckad man. Dryga trettio Är gammal har han ett toppjobb som konsult, gott om pengar och en fantastisk fru och dotter. Men frÄn toppen blir fallet desto större. Och Àven om ingenting syns pÄ ytan har det redan börjat.

Vardagssituationer som Marcus tidigare klarat galant blir plötsligt till oöverstigliga prövningar. PÄ mötena försvinner chefen bit för bit framför hans ögon. Han mÄste alltid ha en plastpÄse i fickan ifall han skulle behöva krÀkas. Familjen som just har fÄtt tillökning blir ett fÀngelse. Och den döde polacken som hemsöker honom i drömmarna vem Àr det han liknar?

FÄngad i en verklighet som blir alltmer obegriplig och olycksbÄdande tar Markus till den enda strategi han kan han springer Ànnu snabbare. TÀnker snabbare, pratar snabbare, hÄller kortare möten. För de kan inte ta dig nÀr du springer.

Tittaren Àr en obehagligt underhÄllande roman om en tillvaro som sakta men sÀkert glider ur huvudpersonens hÀnder, om karriÀrstress, utbrÀndhet och om vad som hÀnder nÀr en mÀnniska med kontrollbehov tappar greppet.