(1089)

Tills jag hittar dig

ljudbok och e-bok


En förÀlders vÀrsta mardröm

För fem Är sedan levde David och Cheryl Burroughs ett enkelt liv i sitt drömhus tillsammans med sin treÄriga son Matthew. Aldrig kunde de förestÀlla sig den fruktansvÀrda tragedi som snart skulle ske. Men nu har Cheryl gift om sig och David avtjÀnar ett livstidsstraff för att ha mördat sin son.

David hÀvdar sin oskuld men efter de hÄrda Ären i fÀngelse har han förlorat hoppet till upprÀttelse. Hans nÀra och kÀra har gÄtt vidare och hans tilltro till rÀttssystemet har tillintetgjorts.

Men nÀr David fÄr ett ovÀntat besök av Cheryls syster Rachel vÀnds hans vÀrld upp och ned. Med sig har Rachel ett foto som en av hennes vÀnner har tagit inne pÄ en nöjespark. I bakgrunden, mitt framför bergochdalbanor och karuseller, stÄr en pojke. Det tar inte mÄnga sekunder för David att inse det omöjliga - pojken pÄ bilden Àr Matthew.

TILLS JAG HITTAR DIG Àr en tankevÀckande och adrenalinstinn thriller som Àr omöjlig att lÀgga ifrÄn sig. Med sina kÀnnetecken som mörk humor, oförutsÀgbara vÀndningar och intriger som skulle passa pÄ vita duken vÀver spÀnningens mÀstare Harlan Coben samman en historia som man sent kommer att glömma.

Harlan Coben har utnÀmnts till en av vÄr tids skickligaste spÀnningsförfattare och toppar bÀstsÀljarlistorna vÀrlden över. Hans spÀnningsromaner har sÄlt i över 75 miljoner exemplar, publicerats pÄ 45 sprÄk och toppat bÀstsÀljarlistor vÀrlden över. Harlan Coben Àr den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterÀra utmÀrkelserna Edgar Allen Poe Award, Anthony Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (FrÀmlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.


UpplÀsare: Reine Brynolfsson
LĂ€ngd:

4.0

1089 recensioner

Jenny

2024-04-26

Inte min kopp te, för enkel. Brynolfsson passar bÀttre att lÀsa Fosse!!!

Henrik

2024-04-25

Ok

Carro

2024-04-22

Lite seg inledande , sedan mycket bra