(30)

Tillbaka till oss

ljudbok och e-bok


En kÀnslostark feelgood-roman om kÀrlek, hopp och andra chanser.

Sedan högstadiet har det varit de tvĂ„ – Judith och Philip. Mot alla odds flĂ€tade kĂ€rleken samman deras öden. Men nu, 20 Ă„r och en dotter senare, Ă€r deras liv tillsammans inte en dans pĂ„ rosor.

Uppoffring efter uppoffring har gjort Judith bitter. Hon hade en tydlig livsplan som ung, men inget blev som hon tÀnkt sig. Philip dÀremot lever i förnekelse och har under Ärens gÄng tappat sin röst i rÀdsla över att förlora Judith. Men nÀr Judith inte ser nÄgon annan utvÀg Àn att be om skilsmÀssa föreslÄr Philip en plan för att rÀdda deras Àktenskap. Han vill flytta ut till ett brokigt litet hus pÄ ön Ven och försöka hitta tillbaka till varandra. Om de inte lyckas rÀdda deras förhÄllande inom sex mÄnader gÄr han med pÄ att skiljas.

Livet pÄ ön, hur annorlunda det Àn mÄ vara, verkar vara precis vad de letat efter och steg för steg börjar kÀnslorna ta fart igen. Men nÀr allt de inte vÄgat berÀtta för varandra kommer till ytan blir de tvingade att frÄga sig sjÀlva om kÀrleken Àr tillrÀcklig stark för att reparera det som Àr skadat.

Veronica Almer slÀppte sin första roman Är 2018 och har sedan dess varit en starkt skinande stjÀrna pÄ Sveriges Romance- och feelgoodhimmel. "Tillbaka till oss" Àr första delen i en planerad trilogi.



4.1

30 recensioner

Anita

2024-05-07

Underbar

Katarina

2024-01-17

8