(11)

Till det yttersta

ljudbok och e-bok


En ambulanssjukvÄrdare börjar i hemlighet extraknÀcka som lÀkare Ät kriminella. Fartfylld spÀnning i sjukvÄrdsmiljö av Christian Unge.

Rezas liv bjuder sÀllan pÄ nÄgra överraskningar: han Àr ensamstÄende pappa, kör ambulans och försöker glömma sina drömmar om att bli kirurg. SÄ nÀr en okÀnd man ovÀntat dyker upp och erbjuder honom 20 000 spÀnn för att rÀdda livet pÄ en skottskadad kille kan han inte stÄ emot. Snart Àr han anstÀlld som huslÀkare Ät ett kriminellt nÀtverk. Medan Reza kÀmpar med att dölja sitt extraknÀck för sin nya partner i ambulansen, den noggranna sjuksköterskan Malin, börjar dessutom antalet heroinöverdoser runtom i Stockholm att öka. Ambulansen tvingas göra tÀta utryckningar och det dröjer inte lÀnge innan Tekla Berg, akutlÀkare pÄ Nobelsjukhuset, anar orÄd. Polisen kopplas in. Men vad Àr det egentligen som ligger bakom överdoserna?

Till det yttersta Àr en spinoff till Christian Unges populÀra spÀnningsserie om lÀkaren Tekla Berg. Till det yttersta har tidigare varit publicerad som serie.