(3)

Tidlöst begär: En sensuell resa om åtrå och hemliga fantasier genom historien

ljudbok och e-bok


"Innan Annabelle kunde hejda sig hade hon lyft ner boken. Den var så tung att hon var nära att tappa balansen. "Alla tiders kulturer". Trots den intetsägande titeln, klickade någonting till i kroppen."

"Tidlöst begär" är en serie noveller om sensuella tidsresor och åtrå genom historien. Allt börjar med att flera kvinnor oberoende av varandra kommer i kontakt med en magisk bok, och när de nyfiket börjar bläddra i boken får de vara med om en historisk tidsresa. Var och en upplever de intensiv erotik och passion när de möter vikingar, gladiatorer och pirater.

Novellsamlingen innehåller novellerna:

Tidlöst begär 1: Piratens juveler - erotisk novell

Tidlöst begär 2: Cowboy - erotisk novell

Tidlöst begär 3: Stenåldersmannen - erotisk novell

Tidlöst begär 4: Vikingen - erotisk novell

Tidlöst begär 5: Riddaren - erotisk novell

Tidlöst begär 6: Gladiator - erotisk novell

Tidlöst begär

Allt börjar med en bok. En magisk bok. Annabelle är den första att teleporteras till en annan tid. Sedan är det rumskamraten Miras tur sedan Miras syster Cassandras. Flera kvinnor kommer i kontakt med boken under kort tid.

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.


Uppläsare: Lena Ljung
Längd: