(36)

Thalias hemlighet

ljudbok och e-bok


Femte earlen av Hellington kunde fÄ vem han ville bland kvinnorna i Londons societet. Men nÀr han fÄr syn pÄ Thalia Carver vet han genast att han mÄste göra henne till sin. En enkel flicka som Thalia borde vara tacksam för att en sÄ högt uppsatt man visar intresse, men hon avfÀrdar alla hans nÀrmanden.

Earlen har förstÄs ingen aning om vem hon egentligen Àr, och han vet inte heller att hon Àr den anonyma författare bakom den skandalösa bok som cirkulerar bland societeten. Men den avsmak Thalia först kÀnner mot den högfÀrdiga earlen förvandlas snart till varmare kÀnslor. Men allt eftersom kÀrleken vÀxer fram dem emellan sÄ vet hon att det aldrig kan leda till nÄgot. Han kan aldrig fÄ veta vem hon egentligen Àr ...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.