(22)

Tatueraren - erotisk novell

ljudbok och e-bok


Gabriella Àr pÄ Kreta för att komma bort frÄn sitt jobb i den tuffa modellbranschen. Efter ett tips frÄn en servitör pÄ hotellet beger hon sig till Rethymnon för att besöka en tatueringsstudio och uppleva nÄgot mer autentiskt Àn Chanias turistkvarter. Kanske Àr det Rakin, men hon kÀnner att hon slÀpper pÄ sina hÀmningar i den heta augustiluften, och mannen som möter henne i den lilla studion gör nÄgot med henne som hon inte kan lÄta bli att agera pÄ ...

tTatueraren Àr den första delen i trilogin om Gabriella och hennes resa till Kreta. Det Àr en berÀttelse om att vÄga förÀndras och ta för sig av livets alla njutningar.

Trilogin om Gabriella och hennes resa till Kreta. Det Àr en berÀttelse om att vÄga förÀndras och ta för sig av livets alla njutningar.

Vanessa Salt Àr en pseudonym för ett författarpar som lever nÄgonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berÀttelserna pÄ sina mÄnga resor jorden över, dÀr heta exotiska platser ger nÀring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lÀttsamt och med humor om passionen som kan uppstÄ nÀr man minst anar det.