(16)

Tacos med extra twist - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Micke nickade jakande och tog en klunk vin. Sedan rÀckte han Ruslan en liten dosa. 'Jag tÀnkte att vi kunde ha lite kul. Hon vet att jag kan sÀtta igÄng den nÀr som helst och Àr pÄ helspÀnn. Men det vore roligare om det var du som fick leka lite med min fru.' Han skrockade nöjt för sig sjÀlv."

Michelle och Micke hade förberett bÄde sig sjÀlva och sitt hem för kvÀllens middag: sexiga underkÀder, en vibrator med fjÀrrkontroll och dukat bord. Ruslan och Natalia skulle komma över och de fyra skulle trÀffas för första gÄngen. Om allting gick bra skulle de ha sex med varandra. Fulla av förvÀntan, nervositet och begÀr anlÀnde de inbjudna gÀsterna och redan vid första blick ökade den erotiska stÀmningen mellan dem.

Alicia Heart Àr en pseudonym för en svensk erotikförfattare. I hennes noveller tangerar det starka kvinnor som tar för sig, ohÀmmat, och deras lust Àr fullkomligt obegrÀnsad. Författaren skriver gÀrna om kvinnor med livserfarenhet, och som lÀngtar efter ytterligare en dimension - utan nÄgra grÀnser eller hinder. Maria Aguero vill med sina noveller vÀcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje lÀsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grÄ vardag. Följ med pÄ lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, pÄ en resa med Ängande passion och dÀr hemliga drömmar blir uppfyllda.