(534)

Syndoffer

ljudbok och e-bok


Ingen har hört nĂ„got. Ingen har sett nĂ„got. ÄndĂ„ har tvĂ„ personer blivit brutalt mördade i Torshammarskolans nyrenoverade bildsal. UtsĂ€nd av lokaltidningen rĂ„kar frilansjournalisten Jennifer Sundin kliva rakt in pĂ„ brottsplatsen. Innan hon larmar tar hon nĂ€rgĂ„ngna bilder av de sargade kropparna.

Snart intrÀffar ytterligare ett mord i ett stillsamt radhusomrÄde i nÀrheten. Finns det ett samband? Handlar det om ett vÄldsamt svartsjukedrama eller uppgörelser i den undre vÀrlden?

Fallen vÀcker den gamla kriminalreportern inom Jennifer. De innebÀr ocksÄ en chans att tjÀna snabba pengar och att slippa tÀnka pÄ sitt havererade privatliv. Hon Àr nyligen stelopererad och Àter mer smÀrtstillande Àn hon borde. Hennes man har trÀffat en annan och lagt beslag pÄ huset. Jennifer tvingas fly till sin pappas gamla bÄt vid Drömmarnas kaj, i Göteborg. Medan hon blir allt djupare indragen i mordgÄtan kÀmpar hon för att vinna tillbaka sitt hem och sin Àlskade dotter.

Syndoffer Àr den första delen i spÀnningsserien om Jennifer Sundin.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

4.0

534 recensioner

Anonym

2024-04-28

SpÀnnande bok

Ann-Britt

2024-04-20

BĂ€sta boken pĂ„ lĂ€nge, spĂ€nnande och bra upplĂ€st!👍

Pontus

2024-04-19

Klart plus för Göteborgsmiljön. Bra upplÀst och bra flyt i texten. Dock lite för sÀvlig för min smak. Och nÄgra kriminaltekniska hÄl. Men vÀrd en lyssning!