(24)

Syndare ibland oss

ljudbok och e-bok


Ett begravningståg går genom byn Glasviken och fram till den steniga stranden för att strö ut aska i havet. Det som ska bli ett harmoniskt avsked blir en stund av chock, för vid havet väntar ännu en död kropp. Snart inser invånarna att något är rejält fel i det lilla norrbottniska kustsamhället. Trots att det är det sista som den unge polisen Remi vill, så tvingas han samarbeta med äldre kollegan Anna-Maria från grannkommunen. Tillsammans ger de sig i kast med en gåta som sakta börjar peka på områdets en gång så storslagna glasbruk. Det de hittar i byns förflutna och i sina egna känslor får dem att undra: kan vi någonsin undkomma våra gamla synder?

"Syndare ibland oss" är starten på en ny pusseldeckarserie med värme, där vi får följa invånarna i en fiktiv by vid kusten mittemellan Luleå och Piteå.

SOFIA RUTBÄCK ERIKSSON bor i Luleå och har älskat att skriva sedan barnsben. Många läsare har kommit att älska byborna i hennes deckarserie om Arvidsträsk, vänskapen över generationerna i serien om Katarinas eminenta detektivbyrå och den underfundiga humorn i böckerna om den ofrivillige detektiven Herkules Persson. Sofia har även skrivit feelgood och ett flertal barnböcker.



4.0

24 recensioner

lise

2024-05-05

Älskar denna författare o hennes böcker och serier. Dom är spännande och samtidigt lättsamma och humoristiska. Bra uppläsare.

Siv

2024-05-01

Gillar den härliga tonen och drivet bland alla inblandade och Fredde som inläsare gör boken till en radiopjäs.

Margit

2024-04-24

Väldigt lång..