(8)

Symbolens skugga

e-bok


Efter den tumultartade upplösningen pÄ ValÄsens gods, huset som sprÀngdes pÄ Limhamn och mellanlandningen pÄ skyddsgÄrden i Dörröd, skickas Marcus och kollegorna utomlands för att förbereda sig inför kampen mot organisationen. Under arbetet med att kartlÀgga och komma underfund med hur allt hÀnger ihop inser de snart att brödraskapets nÀtverk, resurser och historik Àr lÄngt mer skrÀmmande Àn de först trott. Det börjar Àven gÄ upp för dem att de befinner sig mitt i en utstuderad plan vars förödande konsekvenser kommer bli oöverskÄdliga om den sÀtts i verket.

Marcus, Sara, Peter och Maria kastas in i en febrig kamp mot klockan för att förhindra en stundande katastrof. Kommer de hinna i tid? Och vem kan de egentligen lita pÄ?

Symbolens skugga Àr den andra delen i den omÄttligt populÀra serien Blodsbandskrönikan. Författaren har hÀmtat inspiration frÄn historiska och nutida verkliga hÀndelser som vÀvts samman till en spÀnnande berÀttelse i högt tempo.



4.5

8 recensioner

Jt.bocker161212

2023-07-10

đŸŒčWoW vilken bok vilket Tempo & vilken SpĂ€nnande Nagelbits BladvĂ€ndare denna bok Ă€r vĂ€ldigt bra Skriven & jag gillade hur varje nytt kapitel börjar med Datum, Tid & År. Jag gillar hur boken nĂ€rmar sig det oundvikliga som jag tror jag kommer fĂ„ mysa av i bok 3. Jag saknade boken vid varje paus jag var tvungen att ta &  lĂ€gga boken ifrĂ„n mig men har man đŸ¶ sĂ„ fĂ„r man bita i det lilla Ă€pplet. Detta Ă€r en Deckare i vĂ€rldsklass &  jag hoppas sĂ„ gĂ€rna pĂ„ att den skulle kunna bli en Film. Jag tror att Tempot & handlingen skulle fĂ„nga vita duken med stormsteg. 💜💜💜💜💜 av 5stđŸŒč

umea

2022-10-28

Kanske inte sĂ„ viktigt,men för att vara sĂ„n meriterad soldat sĂ„ fĂ„r Marcus vĂ€ldigt mycket stryk😂Annars bra bok😃

Lars

2022-03-31

Och mer fick man. FullstÀndigt lysande och sÄÄÄ fÀngslande. Mera!!