(26)

Svinajakten

ljudbok och e-bok


Petra Wester Ă€r advokat i Stockholm, dĂ€r hon bor med sin 16-Ă„riga dotter Martina. Petra har ett sommarhus pĂ„ Österlen dit hon söker sig för att komma undan stress och yrkesliv.

En sommar blir Petra kontaktad av affÀrsmannen Sten Backman, en bekant frÄn studietiden, som just Àrvt den pampiga österlenska gÄrden Hamra efter att hans far plötsligt gÄtt bort. Stens nya planer för Hamra och den traditionsenliga jakten dÀr ses inte med blida ögon i trakten. Samtidigt genomför miljöaktivister en rad protestaktioner pÄ bÄda sidor av sundet.

En plötslig och tragisk dödsolycka sÀtter i gÄng polisens utredning. Under ytan i det vackra österlenska landskapet styrs hÀndelserna av kÀrlek, svek och avund, vilket sÀtter i gÄng en spiral av vÄldsamma gÀrningar. Petras efterforskningar pÄ Stens uppdrag blir nu allt farligare och hennes upptÀckter gör att hon motvilligt dras in i polisutredningen.


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

3.6

26 recensioner

Ulrika

2020-10-22

Bra handling men lite för mÄnga karaktÀrer, blev lite rörigt ibland.

Emma

2020-08-10

TyvÀrr ingen story som fick mig att vilja lyssna lÀngre Àn 2 timmar. För mÄnga karaktÀrer att hÄlla reda pÄ och jag upplevde det lilla jag lÀste rent av lÄngtrÄkigt. SÀker kommer den spÀnnande snurren lÀngre fram men man fÄr nog ha rejÀlt med tÄlamod för att orka lÀsa dit