(2)

Svartkonstboken

e-bok


En GENIALISK SERIE som lockar till lÀsning

@i_min_bokhylla

Wow, detta Àr sÄ bra!

@npboktips

Korsell lÄter det vara genuint och Àkta, Àven om det skaver . . . Hon lÄter det vara obekvÀmt och skriver inte en tillrÀttalagd moralkaka som kÀnns orealistisk. Utan hon skapar en berÀttelse som kÀnns i magen och gÄr att relatera till.

@barnboksfamiljen

En girig professor, ett misslyckat experiment och en grupp barn med djurmutationer i en actionspÀckad hybridberÀttelse mellan kapitelbok och serieroman!

Tack vare forskningsassistenten Kamala har fyra av de fem mutantbarnen Äterförenats och Àr gömda för den som Àr ute efter dem. Men hur ska de lyckas befria Molly, det femte barnet, som Àr inlÄst i en kulvert under universitetet? De mÄste lÀra sig att samarbeta och hantera sina mutantkrafter och det mÄste gÄ fort, för den som jagar dem har inte gett upp.

Andra boken i en serie för mellanÄldern, för de som redan tycker om att lÀsa och för de som kanske har lÄngt till boken. En spÀnnande bokserie om makt, vÀnskap och samarbete i en vÀrld dÀr vetenskap och magi möts!

Ingela Korsell Àr lÀrare och författare, bland annat till de populÀra Pax-böckerna och faktaböckerna om vÀsen: VÀsenologi, Mer VÀsenologi, Modern VÀsenologi.

Daniel Thollin Àr serietecknare och illustratör och har bland annat gjort den hyllade serieboken Jag minns varje slag.



5.0

2 recensioner