(11)

Svart katt - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Han stÀllde sig bakom mig och trÀngde försiktigt in i mig medan hans skickliga fingrar lekte med min klitoris. Jag tittade ut över havet och mÄnskenet som reflekterades i vattnet. Landskapet var sÄ otroligt vackert och utsikten fick ögonblicket att kÀnnas Ànnu mer intensivt."

StÀmningen pÄ den globala miljökonferensen i Busan, Korea, fÄr den skickliga reportern Alia att kÀnna sig bÄde upprymd, rÄdvill och arg. Och om det Àr dramatik hon Àr ute efter, kommer hennes önskan snart att gÄ i uppfyllelse!

Hon möter en okÀnd och vacker kvinna med kattlik skönhet och nÀst intill magisk snabbhet och flexibilitet. Hon möter ocksÄ den stiliga och auktoritÀra polisen "Apollo Colombo" som utreder ett fall som kretsar kring en svart katt och en vampyrkvinna ...

Efter resan till antikens Egypten fÄr vi nu följa reportern Alia insnÀrjd i en ny polisutredning som kantas av bÄde fantasi och erotik.

Chrystelle LeRoy Àr en kanadensisk författare och vÀxte upp i Montreal med en fransk far. FrÄn tidig Älder utvecklade hon en passion för djur och natur, mycket pÄ grund av sin uppvÀxt nÀra ett zoo. PÄ senare Är har hon arbetat som historiker pÄ museum i bÄde Kanada och Frankrike. Hennes skrivande tar ofta avstamp i historien, med inslag av erotik.