(31)

Sthlm:inferno

ljudbok och e-bok


STHLM:inferno Ă€r första delen i en serie om NOCC – National Organized Crime Command – en polisorganisation skapad enbart för att bekĂ€mpa den organiserade brottsligheten.

En natt vid ett ökenlÀger mottar den unge ibn Muhammad al-Qasimi en profetia. Klanens klenod, bÀrnstenshÀsten Hoshaba, mÄste Äterförenas med sin tvilling Baz, annars gÄr klanens rike under. Tidsfristen Àr en kamels livstid.

Trettio Är senare pÄtrÀffas en professor i marinarkeologi mördad i ett rum pÄ Stockholms universitet. DÄdet följs av en rad sprÀngattentat som lamslÄr stora delar av Södermalm. En liten grupp mÀnniskor blir instÀngda pÄ restaurang Gondolen medan klockan tickar mot katastrofen.

Norma och Joshua, frĂ„n den hemliga brottsbekĂ€mpande organisationen NOCC – National Organized Crime Command, dras av personliga skĂ€l in i en livsfarlig jakt pĂ„ en okĂ€nd fiende. MĂ€nniskor som stĂ„r dem nĂ€ra riskerar att dö.

Men vad har en arabisk bĂ€rnstenshĂ€st med ett brinnande inferno i Stockholm att göra och vad sker under ytan pĂ„ ett stormigt Östersjön?

BONUS - ljudboken inkluderar en författarintervju.

Författaren VARG GYLLANDER

Varg bor i Stockholm och arbetar som presschef vid Stockholmspolisen. Sthlm:inferno Àr hans sjÀtte spÀnningsroman.

Om upplÀsaren ANDERS SAHLMAN (f. 1979) Àr frilansande kommunikatör och förelÀsare. Han Àr Àven kÀnd som standupkomiker och skÄdespelare och har medverkat i flertalet humorproduktioner pÄ mÄnga scener och pÄ TV.

Förlaget A NICE NOISE grundades 2010 och ger endast ut ljudböcker. Förlaget har under sina fem Är flera gÄnger slagit rekord i antal finalnominerade titlar till Stora ljudbokspriset samt ge ut bÄde Nobel- och Augustprisvinnare.


UpplÀsare: Anders Sahlman
LĂ€ngd: