(33)

Sthlm: Farsot (NOCC, del 2)

ljudbok och e-bok


Sameflickan Ayla flyr för sitt liv över fjÀllet tillsammans med sin hund Radne efter att ha bevittnat en massaker i sin by. Norma, analytiker pÄ NOCC, National Organized Crime Command, hemsöks av sitt förflutna i triadernas Hongkong.

De bÄdas vÀgar korsas i ett vinterstockholm pÄ randen till katastrof.

En ljusskygg och mycket mÄlmedveten organisation har utvecklat ett virus som kan utrota jordens befolkning. Bara vissa utvalda ska rÀddas. Samtidigt riktas polisens alla resurser mot den stundande Nobelfesten dÀr sÀkerheten har höjts till maxnivÄ pÄ grund av ett terrorhot. Bara nÄgra fÄ mÀnniskor förstÄr vad som hÄller pÄ att ske.

STHLM: Farsot Àr den andra fristÄende delen om Norma och hennes stÀndige följeslagare Joshua. En thriller i högt tempo med snabba, överraskande vÀndningar. En historia om en kvinna med ett gÄtfullt förflutet pÄ fel sida av lagen, som alltid stÄr pÄ de godas sida Àven om det innebÀr att bryta mot alla regler och lagar som finns.

Varg Gyllander slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin. Thrillerserien STHLM Àr under utveckling för en teveserie och Àven filmrÀttigheterna Àr sÄlda. Till vardags arbetar Varg Gyllander som presschef för Stockholmspolisen.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd: