(61)

Starlight Glimmer och det magiska rummet

ljudbok och e-bok


Starlight Glimmer har flyttat till slottet som Twilight Sparkle bor i. Starlight Glimmer Àr Twilight Sparkles elev, och Twilight Sparkle försöker lÀra henne allt hon kan om magi. Men det kan bli lite för mycket ...

Starlight Glimmer ett hemligt rum i slottet. Rummet Àr inte fullt av böcker som de flesta andra i slottet, utan Àr fyllt med saker som Starlight Glimmer Àlskar. Hon bestÀmmer sig för att hÄlla rummet hemligt, och anvÀnder det för att utöva magi ensam. Men det gÄr fel och Starlight Glimmer rÄkar skapa nÄgot som hotar att slita sönder Ponyville. Kan Starlight Glimmer och Twilight Sparkle lyckas stoppa det innan det Àr för sent?

I My Little Pony: Friendship is Magic följer vi den nyblivna magiska prinsessan Twilight Sparkle och hennes vÀnner Spike, Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Rainbow Dash och Fluttershy pÄ deras Àventyr i Equestria.

G. M. Berrow Àr en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den Àlskade My Little Pony - Friendship is Magic-serien. Berrow har Àven skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.


UpplÀsare: Evamaria Oria
LĂ€ngd:

4.4

61 recensioner

Clara

2022-10-04

FörlÄt men jag tycker inte den va sÄ bra:)

Melina

2021-12-07

Den var bra.