(193)

Stanna hos mig

ljudbok och e-bok


En gÄng i tiden levde Megan ett helt annat liv. Nu Àr hon tvÄbarnsmamma, skötsam förortsbo och mer och mer missbelÄten med tillvaron.

Ray hade en lovande karriÀr som dokumentÀrfotograf, men nyss fyllda fyrtio och utan framtidsutsikter förnedrar han sig numera som fejkpaparazzo, inkallad nÀr rika barn vill imponera pÄ sina vÀnner eller kÀndisfixerade mÀn pÄ kvinnorna de dejtar.

Broome Ă€r kriminalinspektör och har stĂ€ndigt ett ouppklarat fall i tankarna – en man som spĂ„rlöst försvann för sjutton Ă„r sedan. Varje Ă„r pĂ„ Ă„rsdagen av försvinnandet besöker Broome familjen, som fortfarande hoppas att den saknade maken och fadern ska komma tillbaka.

Livet blev inte som nÄgon av dem önskade, och deras nÀrmaste har ingen aning om vilka hemligheter de bÀr pÄ. NÀr de fruktansvÀrda följderna av det som en gÄng hÀnde plötsligt kolliderar i nuet, hotar det att förstöra livet för mÀnniskorna i deras omgivning. De tvingas inse att det aldrig gÄr att bli kvitt sitt förflutna. Och att de kanske inte heller vill det.


UpplÀsare: Reine Brynolfsson
LĂ€ngd:

3.9

193 recensioner

Rolf

2024-05-02

Mycket svÄr att komma in i handlingen

Charlotta

2022-04-18

Harlan briljerar som vanligt. Reine Àr en fantastisk upplÀsare.

Lasse

2020-12-28

Bra bok, fantastiskt upplÀsare.