(38)

Sporten och livet enligt Lundh

ljudbok och e-bok


"Sveriges argaste sportjournalist samlar sina texter. Det sjÀlvbiografiska inledningskapitlet, om sjÀlvtvivel och hur han blev slaktad av lÀrare under hela grundskolan för sitt dÄliga sprÄk, borde delas ut pÄ skrivarskolor."

Jan Gradvall, Dagens Industri

Olof Lundh har varit journalist sedan slutet av 1990-talet. De senaste femton Ă„ren har han bevakat fotbollsvĂ€rlden för TV4:s och Fotbollskanalens rĂ€kning, men innan dess hann Olof med flera Ă„r som reporter pĂ„ Göteborgs-Posten och Expressen – dĂ€r han ocksĂ„ var tidningens USA-korrespondent. Olof skriver Ă€ven krönikor i Dagens Industri om idrott och affĂ€rer sedan fem Ă„r tillbaka.

I den hĂ€r boken har vi samlat de bĂ€sta reportagen, krönikorna och texterna frĂ„n hans dryga 25 Ă„r som journalist. Du fĂ„r lĂ€sa om allt frĂ„n hur det gĂ„r till i Monaco nĂ€r tv-rĂ€ttigheter byter Ă€gare till vad hans mamma betydde för honom. Och ja, det finns texter om Zlatan Ibrahimović ocksĂ„.


UpplÀsare: Olof Lundh
LĂ€ngd:

3.6

38 recensioner

glen.rosendahl

2021-09-15

Vad lÀtt det Àr att lyssna nÀr det Àr proffsigt, kunnigt och vÀl upplÀst. Massor av info som aldrig syns pÄ sportsidorna. Bra Olof!