(0)

Somna Snabbt

e-bok


Kan hypnos verkligen hjÀlpa dig att somna?

Om du nÄgonsin har kÀmpat för att sova kommer du att veta vilken inverkan det kan ha pÄ ditt dagliga liv och hur utmattande det kan vara. Sömnlöshet kan göra det riktigt svÄrt att somna och sova en hel natt. NÄgra sömnlösa nÀtter kan vara ok fast nÀr det blir till veckor, mÄnader och Är kan det orsaka förödelse i vÄra liv.

En av tre personer kÀmpar varje natt för att kunna sova. Den frÀmsta orsaken till sömnlöshet Àr vanligtvis stress och oro. Att inte kunna somna kan orsakas av mÄnga olika faktorer Àven om det vanligtvis Àr livsstil och ohjÀlpsamma sömnvanor, som lÀtt kan förbÀttras för en bÀttre nattsömn. Tack och lov finns det effektiva sÀtt att övervinna sömnlöshet, vilket kan göra stor skillnad i din livskvalitet.

En god natts sömn handlar om sÄ mycket mer Àn att bara sova. I boken lÀr du dig olika tekniker för sömn, hur du kan somna snabbt och vilka rutiner som hjÀlper dig att slappna av och trÀna dig sjÀlv att sova. Du fÄr veta hur du kan skapa din egen sömnrutin med hjÀlp av olika tekniker för snabb avslappning fast ocksÄ hur du stoppar skenande tankar, oro och stresspÄslag. De flesta som har svÄrt att sova investerar enormt mycket tid, anstrÀngning och pengar pÄ att ÄtgÀrda problemet. Hemligheten inte ligger i vad du gör, utan vad du lÀr dig att inte göra. . . . ju mer frustrerad du blir av sömnlöshet desto mer utmanade blir det att somna.

Det Ă€r dags att sĂ€ga adjö till den onda cirkeln av sömnlösa nĂ€tter genom att trĂ€na om din hjĂ€rna att sova. Somna snabbt och Ă„terstĂ€ll den livskvalitet du förtjĂ€nar – för gott.

Camilla Gyllensvan har under mÄnga Är lÀrt sina klienter att somna genom att eliminera stress, oro och negativa tankar med hjÀlp av hypnos och meditation. I boken avslöjas hur du kan uppnÄ, djup sömn och att somna snabbt- för lugn obruten sömn varje natt.

för mer info och sömntest besök www.somnasnabbt.se