(52)

Sommarskuggan och vattenbuset

ljudbok och e-bok


VARNING!

LÄSES PÅ EGEN RISK 


Skugg, skugg Sommarskuggan,

hör vÄr invit, du Àr vÀlkommen hit.

Men inget bus i vÄrt hus.

Inget skuggslem i vÄrt hem.

Om du oss besöker,

kan du hitta vad du söker.

Sommarskuggan har under flera somrar lurat barn och vuxna i programmet Sommarlov. Den magiska drÀkten Àr stÀndigt pÄ jakt efter sin utvalda person, om den skulle hitta den sÄ blir Skuggan fullÀndad! Det fÄr bara inte hÀnda, och nu ska Struts Àn en gÄng försöka frakta drÀkten till ett superhemligt gömstÀlle pÄ en ö. Den hÀr gÄngen ska det lyckas!

BĂ€stisarna Leah och Idris, bor pĂ„ ön med raukar. Vanligtvis brukar de leta efter skrĂ€p pĂ„ stranden, fast just nu Ă€r de pĂ„ jakt efter Sommarskuggan. De har nĂ€mligen rabblat en magisk ramsa som sĂ€gs kunna locka till sig den stora superbusaren. Om den kommer med fĂ€rjan eller pĂ„ nĂ„got annat sĂ€tt Ă€r det ingen som vet. Men Leah och Idris Ă€r beredda – tror de 


Sommarskuggan Àr en av SVT Barns absolut populÀraste karaktÀrer. Numera finns ocksÄ böcker om barn tv:s frÀmste busare. HÀrliga, mysrysliga Àventyr skrivna av Tina Mackic och fÀrgstarkt illustrerade av Johanna Arpiainen. Till vardags skriver Tina Mackic tv-manus och regisserar filmer för barn.


UpplÀsare: Angelika Prick
LĂ€ngd:

4.7

52 recensioner

Ida

2024-04-11

DEN HÄR BOKEN ÄR BÄST

Lovisa

2024-02-22

sÄ bra