(305)

Sommar vid Lake Haven

ljudbok och e-bok


Samantha Fremont driver en modebutik men drömmer om att kunna lĂ€gga all tid pĂ„ sin passion – att designa och sy brudklĂ€nningar. Det som hĂ„ller henne tillbaka Ă€r inte bara tidsbrist, utan ocksĂ„ de höga förvĂ€ntningar som hennes mamma alltid haft pĂ„ henne. SĂ„ nu, nĂ€r mamman gĂ„tt bort, kanske hon borde ta steget och satsa? NĂ€r en vĂ€n ber Sam att designa klĂ€nningen till hennes bröllop tar hon sig ivrigt an uppdraget – men blir snabbt distraherad av brudens arrogante bror som hyr huset bredvid.

Marinbiologen Ian Summerhill har planerat att Àgna sommaren Ät sina tvÄ barn. De behöver extra mycket kÀrlek och uppmÀrksamhet sedan deras mamma gÄttbort. Dessutom hoppas han fÄ tid till sin forskning, för lÀmpligt nog ligger huset han hyrt precis vid en sjö. NÀr den söta grannen Sam dyker upp fÄr hon bÄde honom och barnen att le för första gÄngen pÄ lÀnge. Men Ian har en hemlighet som hotar att förstöra allt ...


UpplÀsare: Frida Bergh
LĂ€ngd:

4.0

305 recensioner

Maria

2022-04-19

Mjae

Annika

2022-02-08

Kul att det blev en ny Ärstid och lika vÀlskriven som de andra. Författaren vÀljer dock att fortsÀtta hela serien i samma stil med den fösta förÀlskelsen istÀllet för att gÄ vidare med personerna och samhÀllet.