(9)

#SoMe

ljudbok och e-bok


Lisa Àr en hopplös romantiker som trodde att hon hade hittat The one i Edin. Ett sms fÄr dock hela hennes vÀrld att raseras. Hur ska hon gÄ vidare frÄn det hÀr? Hon vill inte heller tÀnka pÄ rubrikerna som kommer att komma som ett brev pÄ posten nÀr media fÄr nys om deras uppbrott. Lisa, den framgÄngsrika entreprenören - bedragen av en dokusÄpadeltagare.

Den perfekta fasaden som Sanna sÄ lÀnge försökt bygga upp börjar sakta men sÀkert fallera. Trots att hennes liv kan uppfattas som perfekt kÀnner hon att nÄgot saknas. Det blir tydligt nÀr Adam, hennes tidigare flört, hör av sig. Ska hon vÄga satsa och riskera att fÄ sitt hjÀrta krossat? Och skulle Adam verkligen vilja trÀffa henne igen om han fick veta hennes mörkaste hemlighet?

Det hÀr Àr den första boken i #SoMe-serien som följer Lisa och Sannas liv som tvÄ unga, framgÄngsrika entreprenörer i nutidens Stockholm. Deras liv kantas av att göra karriÀr, kÀrleksproblem och att leva i dagens samhÀlle som offentliga dÀr de stÀndigt bevakas pÄ sociala medier.


UpplÀsare: Julia Bohman
LĂ€ngd: